Книги » Новинки » Ранкові зустрічі. 4 клас. І семестр
Ранкові зустрічі. 4 клас. І семестр
Fb2

Книга Ранкові зустрічі. 4 клас. І семестр скачать fb2

Назва: Електронна книга Ранкові зустрічі. 4 клас. І семестр
ISBN: 9786170040060
Мова: Українська
Видавництво: Основа
Кількість сторінок: 160
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Ранкові зустрічі. 4 клас. І семестр fb2

Короткий зміст книги Ранкові зустрічі. 4 клас. І семестр -

Посібник містить розробки ранкових зустрічей у 4-му класі, складені відповідно до Концепції Нової української школи, вимог нового Державного стандарту початкової загальної освіти та Типової освітньої програми для закладів загальної середньої освіти, розробленої під керівництвом Р. Б. Шияна (3-4 класи). Матеріал систематизовано за темами місяців (І семестр): «Подорожуємо і відкриваємо світ», «Машина часу», «Чарівні перетворення», «Факти і таємниці».
Цікаве подання матеріалу, дидактичні та рухливі ігри, завдання розвивального характеру допоможуть учителеві продовжити роботу щодо створення класної спільноти, урізноманітнити освітню діяльність, сприятимуть розвитку навичок комунікації,
креативності, критичного мислення та командної роботи молодших школярів (так званих навичок «4К»), формуванню всебічно розвиненої особистості громадянина і патріота.
Для вчителів, вихователів, студентів педагогічних факультетів, батьків. На сторінці ви можете завантажити книгу Ранкові зустрічі. 4 клас. І семестр в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Ранкові зустрічі. 4 клас. І семестр належить до жанру Викладання навчальних матеріалів. Електронна книга автора повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Ранкові зустрічі. 4 клас. І семестр -
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам