Книги » Новинки » Моя подруга з темної матерії
Моя подруга з темної матерії
Fb2

Книга Моя подруга з темної матерії Кирило Безкоровайний скачать fb2

Назва: Електронна книга Моя подруга з темної матерії
ISBN: 978-617-679-775-3
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Кількість сторінок: 60
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Моя подруга з темної матерії fb2

Короткий зміст книги Моя подруга з темної матерії - Кирило Безкоровайний

Чи знаєте ви, як народжуються зірки і з чого складається темна матерія, яку досі вважають однією з найбільших таємниць у Всесвіті?
Ці запитання варті дискусії, якщо ти з родини астрофізиків, як наш головний герой, а ще маєш вдома справжнісінький телескоп. І тоді зовсім не складно уявити, що твоя кімната — відкритий космос. Але ти в ній не один, бо раптом нізвідки з’являється дивовижна дівчина, яка запевняє, що вона… з темної матерії.
На вас чекають цікаві подорожі, а ще історія про міцну дружбу, яка надихає і мотивує до нових наукових відкриттів. На сторінці ви можете завантажити книгу Моя подруга з темної матерії в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Моя подруга з темної матерії належить до жанру Наука. Електронна книга автора Кирило Безкоровайний повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Моя подруга з темної матерії - Кирило Безкоровайний
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Павло
Павло
1 вересня 2024 06:44
Книга "Моя подруга з темної матерії" Кирила Безкоровайного захоплює унікальним поєднанням наукової фантастики та глибоких людських переживань. Автор майстерно створює атмосферу та інтригуючі персонажі, які змушують замислитися над сутністю дружби та пошуком свого місця в світі. Це чуттєва і водночас динамічна історія, яка залишає слід у серці.
Правовласникам