Книги » Новинки » Підступне червоне вино
Підступне червоне вино
Fb2

Книга Підступне червоне вино Денис Гайдарли скачать fb2

Назва: Електронна книга Підступне червоне вино
Мова: Українська
Видавництво: Денис Гайдарли
Рік видання: 2023
Формат: Електронна

Скачать Підступне червоне вино fb2

Короткий зміст книги Підступне червоне вино - Денис Гайдарли

Якщо ви кохаєте когось, відпустіть його без жалю про втрату, без сумніву. Якщо ваша кохана людина повертається до вас, вона завжди була вашою тією єдиною, дорогою, коханою вами людиною. Але якщо вона не повернулася, значить вона ніколи не була вашою, не кохала, не відчувала вас на відстані.
Якщо дві людини мали по-справжньому глибокі почуття і справді були призначені одна одній — їм доведеться пережити багато випробувань, перш ніж вони зможуть бути разом. Іноді ми зустрічаємо когось на мить, іноді на все життя, а бути разом із коханою людиною, зможемо лише через деякий час, або взагалі залишитися з різних боків крутих берегів життєвої річки. Якщо вам судилося бути разом, ви обов’язково будете двома половинками одного цілого, весь відведений на це час. Звичайно не варто чекати, що кожна людина, яку ми кохаємо, повернеться до нас знову, ми можемо любити її на відстані, радіти її щастю, досягненням, жити разом із її життям, ділити її біль та радість невидимо для неї. Однак ті, хто призначений для нас, обов'язково будуть з нами, до кінця життя. На сторінці ви можете завантажити книгу Підступне червоне вино в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Підступне червоне вино належить до жанру Внутрішні переживання. Електронна книга автора Денис Гайдарли повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Підступне червоне вино - Денис Гайдарли
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роксана
Роксана
12 серпня 2024 06:44
"Підступне червоне вино" Дениса Гайдарли - це захоплюючий роман, який майстерно поєднує елементи трилера та психологічної драми. Автор вражає глибиною персонажів і непередбачуваним сюжетом, що тримає в напрузі до останньої сторінки. Книга залишає після себе багато думок про людські стосунки та приховані мотиви.
Правовласникам