Книги » Новинки » Дев’ятий місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента України Володимира Зеленського
Дев’ятий місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента України Володимира Зеленського
Fb2

Книга Дев’ятий місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента України Володимира Зеленського скачать fb2

Назва: Електронна книга Дев’ятий місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента України Володимира Зеленського
ISBN: 978-617-551-280-7
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 384
Рік видання: 2023
Формат: Електронна

Скачать Дев’ятий місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента України Володимира Зеленського fb2

Короткий зміст книги Дев’ятий місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента України Володимира Зеленського -

Через пів року гарячої фази повномасштабної війни проти України РФ шантажує світ ядерною небезпекою. Ситуація навколо тимчасово окупованої Запорізької АЕС, яка вийшла з-під контролю МАГАТЕ, тероризує не тільки українців, а й інші народи. Для багатьох країн настав час, коли власні інтереси мають поступитись інте­ресам планети. Держава-терорист погрожує ядерною зброєю західним країнам і наражає на небезпеку власних громадян. Неспроможність здобути військову перевагу розлючує агресора, котрий навмисно нищить житлові будинки, школи, інфраструктуру, культурну спадщину України. Але на території держави-агресора починаються «негаразди»: вибухають склади боєприпасів, горить військова техніка в прикордонних з Україною областях і навіть в окупованому Криму.
Зі зброєю в руках українці святкують День Незалежності.
Ця книга — нагадування світовому суспільству про те, що російсько-українська війна триває, а українські військові захищають спокій Європи. На сторінці ви можете завантажити книгу Дев’ятий місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента України Володимира Зеленського в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Дев’ятий місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента України Володимира Зеленського належить до жанру Україна. Електронна книга автора повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Дев’ятий місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента України Володимира Зеленського -
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Микола
Микола
10 серпня 2024 21:22
Книга "Дев’ятий місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента України Володимира Зеленського" є потужним свідченням героїзму та стійкості українського народу у складні часи. Документуючи важливі моменти війни та надихаючі слова президента, вона дозволяє читачам глибше зрозуміти не лише хід подій, а й емоційний стан країни. Це необхідне чтиво для всіх, хто хоче відчути дух боротьби та єдності українців.
Правовласникам