Книги » Новинки » Джордж Вашингтон. Політичне піднесення батька-засновника Америки
Джордж Вашингтон. Політичне піднесення батька-засновника Америки
Fb2

Книга Джордж Вашингтон. Політичне піднесення батька-засновника Америки Девід О. Стюарт скачать fb2

Назва: Електронна книга Джордж Вашингтон. Політичне піднесення батька-засновника Америки
ISBN: 978-617-551-294-4
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 608
Рік видання: 2023
Формат: Електронна

Скачать Джордж Вашингтон. Політичне піднесення батька-засновника Америки fb2

Короткий зміст книги Джордж Вашингтон. Політичне піднесення батька-засновника Америки - Девід О. Стюарт

Девід О. Стюарт (нар. 1951 р.) — американський письменник і адвокат, пише історичні нехудожні твори та історичні романи.
Автор детально описав життєвий шлях першого президента США, створив реалістичний портрет найважливішого лідера Америки. Вашингтон був обраний президентом США у 1789 році й працював на цій посаді два терміни, до 1797 року. Багато традицій президента, які зберігаються досі, встановив саме Вашингтон. За його президентства була створена двопартійна система, заснований Перший банк США. Вашингтон постає перед читачем звичайною людиною, плантатором, який протягом життя став великим політиком і був обраний на найвищу посаду країни. На сторінці ви можете завантажити книгу Джордж Вашингтон. Політичне піднесення батька-засновника Америки в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Джордж Вашингтон. Політичне піднесення батька-засновника Америки належить до жанру Північна Америка. Електронна книга автора Девід О. Стюарт повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Джордж Вашингтон. Політичне піднесення батька-засновника Америки - Девід О. Стюарт
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Богдан
Богдан
10 серпня 2024 21:44
Книга Девіда О. Стюарта "Джордж Вашингтон. Політичне піднесення батька-засновника Америки" вражає глибоким аналізом політичного становлення та лідерських якостей Вашингтона. Автор майстерно розкриває складнощі його характеру та контекст історичних подій, що формували перші кроки молодої нації. Це видання стане не лише корисним для істориків, а й цікавим для всіх, хто хоче зрозуміти основи американської демократії.
Правовласникам