Книги » Новинки » Навчання без стресу, або Як не плакати над домашнім завданням
Навчання без стресу, або Як не плакати над домашнім завданням
Fb2

Книга Навчання без стресу, або Як не плакати над домашнім завданням Тетяна Бондар скачать fb2

Назва: Електронна книга Навчання без стресу, або Як не плакати над домашнім завданням
ISBN: 9786170040176
Мова: Українська
Видавництво: Основа
Кількість сторінок: 176
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Навчання без стресу, або Як не плакати над домашнім завданням fb2

Короткий зміст книги Навчання без стресу, або Як не плакати над домашнім завданням - Тетяна Бондар

Сльози, істерики, нервове напруження, інколи крики та навіть покарання. Всі ці слова давно стали синонімами найстрашнішій нічній примарі батьків — домашньому завданню. Ми пропонуємо знайти вихід із цієї ситуації раз і назавжди, та допомогти дитині навчитися отримувати задоволення від навчання.
Перед вами книжка, яка містить чіткі алгоритми, за допомогою яких ваша дитина поліпшить пам'ять, читання, навички сприйняття та роботи з інформацією, краще орієнтуватиметься в тайм-менеджменті та вмітиме себе заспокоїти у складних ситуаціях.
Ця книжка допоможе вам визначити причини, що заважають дитині навчатися; з’ясувати, як правильно перезапустити дитячу мотивацію та «прокачати» когнітивні навички у молодшому шкільному віці; зрозуміти, які підходи краще використати, щоб допомогти налагодити процес навчання і розвитку, не впадаючи у крайнощі гіперопіки чи конфліктних протистоянь. Ви і ваша дитина отримаєте цілий комплекс дієвих інструментів:
- лайфхаки з підготовки домашніх завдань;
- алгоритми перезапуску дитячої мотивації;
- вправи для розвитку пам’яті та уваги;
- методи роботи з інтелект-картами;
- техніки для розвитку читацьких навичок;
- прийоми дитячого тайм-менеджменту;
- рецепти взаємодії з «кліповим мисленням» дитини;
- корисності нейропедагогіки;
- елементи стрес-менеджменту для дітей і дорослих. А найголовніше — всі ці техніки допоможуть вашій дитині навчитися вчитися, легше опановувати різні за складністю обсяги знань, запам’ятовувати, засвоювати та використовувати інформацію. А це ті навички, які необхідні кожному протягом усього життя. На сторінці ви можете завантажити книгу Навчання без стресу, або Як не плакати над домашнім завданням в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Навчання без стресу, або Як не плакати над домашнім завданням належить до жанру Виховання і педагогіка. Психологія для батьків. Електронна книга автора Тетяна Бондар повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Навчання без стресу, або Як не плакати над домашнім завданням - Тетяна Бондар
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Катерина
Катерина
11 серпня 2024 02:44
Книга Тетяни Бондар "Навчання без стресу, або Як не плакати над домашнім завданням" є цінним посібником для батьків і дітей, що допомагає зменшити напругу під час навчання. Авторка майстерно подає практичні поради та ефективні стратегії, які зроблять процес навчання більш приємним і продуктивним. Читання цієї книги дарує надію на те, що навчання може бути не тільки відповідальним, але й веселим!
Правовласникам