Книги » Новинки » Етика. 5 клас
Етика. 5 клас
Fb2

Книга Етика. 5 клас Галина Фефілова скачать fb2

Назва: Електронна книга Етика. 5 клас
ISBN: 9786170040688
Мова: Українська
Видавництво: Основа
Кількість сторінок: 80
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Етика. 5 клас fb2

Короткий зміст книги Етика. 5 клас - Галина Фефілова

Посібник створено з метою допомогти вчителям, які з 2022/2023 навчального року впроваджуватимуть Концепцію «Нова українська школа». Матеріали дібрано відповідно до двох модельних навчальних програм: «Етика. 5-6 класи» для закладів загальної середньої освіти (автори Ашортіа Є. Д., Бакка Т. В., Желіба О. В., Козіна Л. Є., Мелещенко Т. В., Щупак І. Я.) та «Етика. 5-6 класи» для закладів загальної середньої освіти (автори Пометун О. І., Ремех Т. О., Кришмарел В. Ю.), рекомендованих Міністерством освіти і науки України (наказ МОНУ від 12.07.2021 № 795).
Видання містить методичні рекомендації, структуру курсу за тематичними блоками-розділами та орієнтовне календарне планування, дидактичний матеріал до уроків (зокрема систему інтерактивних вправ, ігрових завдань, інноваційних методів та прийомів, тестові завдання для самооцінювання).
Для вчителів 5-х класів Нової української школи. На сторінці ви можете завантажити книгу Етика. 5 клас в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Етика. 5 клас належить до жанру Суспільствознавство. Електронна книга автора Галина Фефілова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Етика. 5 клас - Галина Фефілова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Тетяна
Тетяна
11 серпня 2024 05:22
Книга "Етика" для 5 класу авторства Галіни Фефілової є чудовим посібником для молодих читачів, адже вона доступно пояснює важливі моральні цінності та етичні принципи. Яскраві приклади і цікаві завдання допомагають сформувати у дітей розуміння правильності вчинків і важливість співчуття до інших. Це видання стане корисним інструментом для розвитку етичної свідомості у підростаючого покоління.
Правовласникам