Книги » Новинки » Настільна книга керівника закладу освіти. Готуємося до аудиту та сертифікації
Настільна книга керівника закладу освіти. Готуємося до аудиту та сертифікації
Fb2

Книга Настільна книга керівника закладу освіти. Готуємося до аудиту та сертифікації скачать fb2

Назва: Електронна книга Настільна книга керівника закладу освіти. Готуємося до аудиту та сертифікації
ISBN: 9786170040343
Мова: Українська
Видавництво: Основа
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Настільна книга керівника закладу освіти. Готуємося до аудиту та сертифікації fb2

Короткий зміст книги Настільна книга керівника закладу освіти. Готуємося до аудиту та сертифікації -

Цей навчально-методичний посібник допоможе зробити упевнені кроки до успішної сертифікації ЗЗСО. У книзі подано протоколи й бланки для внутрішнього контролю за педагогічною діяльністю, веденням шкільної документації, виконанням навчальних програм, бланки для роботи соціального педагога та психолога, структура роботи з попередження булінгу у навчальному закладі, аналіз адмінистративно-господарчої діяльності; розглянуто систему методичної роботи школи, а саме: надано зразки документації для організації методичної роботи школи, структурні схеми основних типів уроку, схеми аналізу уроку, зразки документації внутрішньошкільного контролю у початковій школі відповідно до концепції НУШ тощо.
Пропонований посібник стане у пригоді під час підготовки навчального закладу до аудиту.
Для керівників загальноосвітніх навчальних закладів, гімназій і ліцеїв. На сторінці ви можете завантажити книгу Настільна книга керівника закладу освіти. Готуємося до аудиту та сертифікації в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Настільна книга керівника закладу освіти. Готуємося до аудиту та сертифікації належить до жанру Адміністративне управління освітою. Електронна книга автора повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Настільна книга керівника закладу освіти. Готуємося до аудиту та сертифікації -
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Наталя
Наталя
11 серпня 2024 06:11
"Настільна книга керівника закладу освіти. Готуємося до аудиту та сертифікації" є вичерпним посібником, який надає практичні поради та рекомендації для ефективної підготовки до зовнішніх перевірок. Чітка структура та зрозумілі пояснення роблять цю книгу корисною як для досвідчених керівників, так і для новачків у сфері освіти. Рекомендую всім, хто прагне підвищити якість управління закладом освіти.
Правовласникам