Книги » Новинки » Він знає, коли ти помреш
Він знає, коли ти помреш
Fb2

Книга Він знає, коли ти помреш Віоліна Ситнік скачать fb2

Назва: Електронна книга Він знає, коли ти помреш
ISBN: 978-966-03-9987-7
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 222
Рік видання: 2023
Формат: Електронна

Скачать Він знає, коли ти помреш fb2

Короткий зміст книги Він знає, коли ти помреш - Віоліна Ситнік

…Маньяками не народжуються, ними стають, і часто через (без)діяльність найближчих людей. Саме до цього висновку з часом дійде журналістка Регіна Осипенко. Але спочатку місто сколихне серія дивних убивств. Єдине, що пов’язує жертви, — всі вони у соц­мережі проходили тест «Дізнайся, коли ти помреш», створений загадковим Пророком.
Професійне чуття Регіни підказує: смерті не випадкові. Та коли від рук Пророка помирає її найближча подруга, журналістка не може стояти осторонь. Разом із капітаном поліції Ігорем Зацерківним, з яким її пов’язують давні і дивні стосунки, вона кидається у вир розслідування і… потрапляє в пастку. На сторінці ви можете завантажити книгу Він знає, коли ти помреш в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Він знає, коли ти помреш належить до жанру Жінка-сищик. Електронна книга автора Віоліна Ситнік повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Він знає, коли ти помреш - Віоліна Ситнік
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Світлана
Світлана
11 серпня 2024 07:22
Книга "Він знає, коли ти помреш" Віоліни Ситнік захоплює від першої сторінки завдяки інтригуючому сюжету та глибоким персонажам. Авторка майстерно поєднує елементи трилера та психологічної драми, що змушує читача замислитися про природу життя і смерті. Це твір, який залишає по собі сильний емоційний відбиток та спонукає до роздумів.
Правовласникам