Книги » Новинки » Шість правил капітана Френча
Шість правил капітана Френча
Fb2

Книга Шість правил капітана Френча Василь Добрянський скачать fb2

Назва: Електронна книга Шість правил капітана Френча
ISBN: 978-617-551-296-8
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 221
Рік видання: 2023
Формат: Електронна

Скачать Шість правил капітана Френча fb2

Короткий зміст книги Шість правил капітана Френча - Василь Добрянський

Василь Добрянський (нар. 1954 р.) — український письменник, журналіст та політичний діяч, член Національної спілки письменників України, член Національної спілки журналістів України. Автор художньої прози та детективних романів.
Загадкове вбивство у замкненій кімнаті. Справа делікатна, непроста. До розслідування запрошують капітана Френча — слідчого на пенсії. Багато таємниць у цій справі, ниточки тягнуться у минуле жертви. А тут ще й викрадають члена сім’ї вбитого, і подробиці цього злочину посилено приховують від капітана Френча. Але колишніх слідчих не буває... Крок за кроком капітан Френч йде кривавими слідами вбивць. Чи не буде він сам наступною жертвою? На сторінці ви можете завантажити книгу Шість правил капітана Френча в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Шість правил капітана Френча належить до жанру Поліцейський детектив. Електронна книга автора Василь Добрянський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Шість правил капітана Френча - Василь Добрянський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Софія
Софія
11 серпня 2024 07:33
"Шість правил капітана Френча" Василя Добрянського – це захоплююча історія, яка поєднує в собі елементи пригоди та філософії. Автор майстерно передає глибокі життєві істини через призму морських мандрів, що робить книгу не лише цікавою, а й навчальною. Рекомендую всім, хто прагне зрозуміти сенс справжньої відваги та дружби.
Правовласникам