Книги » Новинки » Ваш покірний слуга кіт
Ваш покірний слуга кіт
Fb2

Книга Ваш покірний слуга кіт Нацуме Сосекі скачать fb2

Назва: Електронна книга Ваш покірний слуга кіт
ISBN: 978-617-551-285-2
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 448
Рік видання: 2023
Формат: Електронна

Скачать Ваш покірний слуга кіт fb2

Короткий зміст книги Ваш покірний слуга кіт - Нацуме Сосекі

Нацуме Сосекі (1867 – 1916) – таким ім’ям підписував власні твори відомий японський прозаїк і поет Сіобара Кінносуке. Відчутний вплив на тогочасний літературний процес він здобув і завдяки майстерному поєднанню у своїй творчості традицій європейської та національної літератур, і завдяки глибоким дослідженням англійської літератури.
Свій перший роман «Ваш покірний слуга кіт» письменник опублікував у 38 років. Книжка миттєво стала справжньою сенсацією: перший наклад розійшовся за чотири тижні. Твір висміював звичаї суспільства початку XX століття, вражав описами самобутньої японської культури та ще й містив великий обсяг історичних, філософських і літературних коментарів. А хто із сучасних читачів відмовиться поглянути на світ очима освіченого й іронічного кота, який так багато може розповісти про недосконалість людського буття? На сторінці ви можете завантажити книгу Ваш покірний слуга кіт в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Ваш покірний слуга кіт належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Нацуме Сосекі повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Ваш покірний слуга кіт - Нацуме Сосекі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Андрій
Андрій
11 серпня 2024 11:44
"Ваш покірний слуга кіт" Нацуме Сосекі — це дивовижний роман, що відкриває світ японського суспільства через погляд безпосереднього і спостережливого кота. Автор майстерно поєднує гумор і філософію, змушуючи читача замислитися над людською природою і її недоліками. Ця книга залишає після себе глибокий слід, спонукаючи до роздумів про життя і стосунки між людьми.
Правовласникам