Книги » Новинки » За незалежну Грузію
За незалежну Грузію
Fb2

Книга За незалежну Грузію Звіад Гамсахурдіа скачать fb2

Назва: Електронна книга За незалежну Грузію
ISBN: 978-617-95054-1-6
Мова: Українська
Видавництво: Zалізний тато
Кількість сторінок: 204
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать За незалежну Грузію fb2

Короткий зміст книги За незалежну Грузію - Звіад Гамсахурдіа

Автобіографічна книга першого президента Грузії Звіада Ґам-сахурдіа розкриває повноту історичної панорами доби радянської окупації. Він — син визнаного комуністичним режимом класика грузинської літератури — мав повний пакет забезпеченого життя та перспективу успішної кар’єри, втім свідомо обрав шлях дисидент-ства. Юність, проведена у середовищі антикомуністичного підпілля, не могла не привести його до похмурих днів переслідувань, арештів та ув’язнення. Тюремні камери прийшли на зміну мебльованим апартаментам батьківської оселі.
В цьому творі описано бурхливу і карколомну життєву історію великого провідника грузинської нації з колосальним досвідом форсованих пасток та випробувань. На сторінці ви можете завантажити книгу За незалежну Грузію в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання За незалежну Грузію належить до жанру Біографічна проза. Електронна книга автора Звіад Гамсахурдіа повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу За незалежну Грузію - Звіад Гамсахурдіа
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Жанна
Жанна
11 серпня 2024 12:11
Книга "За незалежну Грузію" Звіада Гамсахурдіа є потужним маніфестом національної ідентичності та прагнення до свободи. Автор майстерно передає емоції та сподівання грузинського народу, що бореться за своє місце в світі. Його ідеї заряджають оптимізмом та надихають на активні дії в ім'я незалежності.
Правовласникам