Книги » Новинки » Виклик, шанс, зміна. Історія українського підприємництва
Виклик, шанс, зміна. Історія українського підприємництва
Fb2

Книга Виклик, шанс, зміна. Історія українського підприємництва Тетяна Водотика скачать fb2

Назва: Електронна книга Виклик, шанс, зміна. Історія українського підприємництва
ISBN: 978-617-8222-01-7
Мова: Українська
Видавництво: Yakaboo Publishing
Кількість сторінок: 240
Рік видання: 2023
Формат: Електронна

Скачать Виклик, шанс, зміна. Історія українського підприємництва fb2

Короткий зміст книги Виклик, шанс, зміна. Історія українського підприємництва - Тетяна Водотика

Які паралелі між сімейною справою Ельворті й сучасною «Розеткою»? Між новатором Кульженком та SoftServe? Історія українського підприємництва — складна, цікава, звивиста, тривожна і неймовірна. В ній коріння перемог і поразок українських бізнесів XXI століття. Історії та контексти прийнятих десятиліття тому рішень, наче коліщата паротяга, спрямовують нас далі.
Головне — прийняти виклик, скористатися шансом, змінити світ. На сторінці ви можете завантажити книгу Виклик, шанс, зміна. Історія українського підприємництва в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Виклик, шанс, зміна. Історія українського підприємництва належить до жанру Історії компаній. Електронна книга автора Тетяна Водотика повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Виклик, шанс, зміна. Історія українського підприємництва - Тетяна Водотика
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юрій
Юрій
11 серпня 2024 14:00
Книга "Виклик, шанс, зміна. Історія українського підприємництва" Тетяни Водотики вражає глибиною аналізу та емоційною складовою, демонструючи невтомний дух українських підприємців. Авторка майстерно поєднує історичні факти з особистими історіями, що надихає та мотивує до дій. Це обов'язкове читання для всіх, хто цікавиться розвитком бізнесу в Україні та прагне зрозуміти його виклики і перспективи.
Правовласникам