Книги » Новинки » Урок твоєї мрії. Плануємо, мотивуємо, проводимо
Урок твоєї мрії. Плануємо, мотивуємо, проводимо
Fb2

Книга Урок твоєї мрії. Плануємо, мотивуємо, проводимо Микола Пелагейченко скачать fb2

Назва: Електронна книга Урок твоєї мрії. Плануємо, мотивуємо, проводимо
ISBN: 978-617-00-3826-5
Мова: Українська
Видавництво: Основа
Кількість сторінок: 112
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Урок твоєї мрії. Плануємо, мотивуємо, проводимо fb2

Короткий зміст книги Урок твоєї мрії. Плануємо, мотивуємо, проводимо - Микола Пелагейченко

Посібник за допомогою схем, малюнків і інтелектуальних карток допоможе сучасному вчителю обрати дидактичні прийоми для кожного етапу уроку.
Містить креативні розробки всіх етапів уроку, питання для самоосвіти та дискусій із колегами, історії для роздумів. Дидактичних прийомів наразі дуже багато, як класичних так і нових. Вчителям важко орієнтуватися у їхньому різноманітті. Посібник допоможе зекономити час на пошуки правильних дидактичних прийомів, і підібрати саме ті, які виявляться найефективнішими у досягненні педагогічних цілей.
Розробка уроків є не тільки професійним обов’язком учителя, але й цікавим процесом, у якому педагоги мають безліч можливостей для творчості.
Ця книга додасть до досвіду вчителя нові ідеї, сприятиме власним дидактичним знахідкам, допоможе з організацією уроку і відповість на питання:

  • Як розпочати урок?

  • Як мотивувати учнів?

  • Як організовувати дослідницьку діяльність?

  • Яким чином найкраще закріпити вивчений матеріал?


Мета цього методичного посібника: побудити читача думати, аналізувати, сперечатися, розмірковувати, висловлювати свою думку, самовдосконалюватися й творчо розв’язувати методично-дидактичні проблеми. На сторінці ви можете завантажити книгу Урок твоєї мрії. Плануємо, мотивуємо, проводимо в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Урок твоєї мрії. Плануємо, мотивуємо, проводимо належить до жанру Загальна педагогіка. Електронна книга автора Микола Пелагейченко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Урок твоєї мрії. Плануємо, мотивуємо, проводимо - Микола Пелагейченко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
11 серпня 2024 14:55
Книга "Урок твоєї мрії" Миколи Пелагейченка надихає на нові звершення в навчанні, пропонуючи чіткі плани та мотиваційні стратегії для вчителів. Автор майстерно поєднує теорію з практичними порадами, що робить матеріал надзвичайно корисним та доступним. Це справжній путівник для всіх, хто прагне зробити свої уроки цікавими та ефективними.
Правовласникам