Книги » Новинки » Диференційовані картки з математики. 1 клас
Диференційовані картки з математики. 1 клас
Fb2

Книга Диференційовані картки з математики. 1 клас Елена Нестеренко скачать fb2

Назва: Електронна книга Диференційовані картки з математики. 1 клас
ISBN: 978-617-00-3491-5
Мова: Українська
Видавництво: Основа
Кількість сторінок: 48
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Диференційовані картки з математики. 1 клас fb2

Короткий зміст книги Диференційовані картки з математики. 1 клас - Елена Нестеренко

Посібник містить практичний матеріал з математики. Завдання різноманітні за змістом, ступенем складності та формою виконання, відповідають Типовим освітнім програмам (НУШ 1 та НУШ 2) з математики.
Дидактичні картки розроблено за десятьма темами тижнів, тому їх можна застосовувати також для проведення тематичних днів, тематичних тижнів та інтегрованих занять. Зміст завдань за кожною темою допомагають вчителеві реалізувати очікувані результати з математики відповідно до календарно-тематичного планування.
Картки підходять до всіх чинних підручників з математики.
Для вчителів, учнів 1 класу та їхніх батьків. На сторінці ви можете завантажити книгу Диференційовані картки з математики. 1 клас в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Диференційовані картки з математики. 1 клас належить до жанру Математика. Електронна книга автора Елена Нестеренко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Диференційовані картки з математики. 1 клас - Елена Нестеренко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
11 серпня 2024 18:55
Книга "Диференційовані картки з математики. 1 клас" Elena Nестеренko є чудовим ресурсом для вчителів та батьків, адже пропонує різноманітні завдання, що сприяють розвитку математичних навичок у дітей. Яскраві ілюстрації та зрозумілі пояснення роблять уроки цікавими та захоплюючими. Рекомендую для використання в навчанні!
Правовласникам