Книги » Новинки » Тематичні дні. 2-й клас. II семестр
Тематичні дні. 2-й клас. II семестр
Fb2

Книга Тематичні дні. 2-й клас. II семестр скачать fb2

Назва: Електронна книга Тематичні дні. 2-й клас. II семестр
ISBN: 978-617-00-3691-9
Мова: Українська
Видавництво: Основа
Кількість сторінок: 174
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Тематичні дні. 2-й клас. II семестр fb2

Короткий зміст книги Тематичні дні. 2-й клас. II семестр -

Посібник містить докладні розробки тематичних днів до інтегрованих тем місяців у 2-му класі Нової української школи (ІІ семестр), складені відповідно до вимог нового Державного стандарту початкової загальної освіти, на засадах компетентнісного, діяльнісного підходу.
Тематичні дні об’єднують блоки знань із різних навчальних предметів, тем навколо однієї проблеми з метою інформаційного та емоційного збагачення сприймання, мислення, почуттів учнів.
Уміщені у посібнику матеріали, дібрані за принципом тематичної інтеграції, сприятимуть формуванню у молодших школярів цілісної картини світу, здатності сприймати предмети та явища різнобічно, системно, емоційно, поглибленню та розширенню знань учнів та діапазону їхнього практичного застосування у реальному житті.
Для вчителів початкових класів, студентів педагогічних вишів, вихователів ГПД. На сторінці ви можете завантажити книгу Тематичні дні. 2-й клас. II семестр в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Тематичні дні. 2-й клас. II семестр належить до жанру Шкільна педагогіка. Електронна книга автора повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Тематичні дні. 2-й клас. II семестр -
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам