Книги » Новинки » Птахи в місті. Життя та виживання в бетонних джунглях
Птахи в місті. Життя та виживання в бетонних джунглях
Fb2

Книга Птахи в місті. Життя та виживання в бетонних джунглях Наталія Атамась скачать fb2

Назва: Електронна книга Птахи в місті. Життя та виживання в бетонних джунглях
ISBN: 978-617-8257-34-7
Мова: Українська
Видавництво: Віхола
Кількість сторінок: 216
Рік видання: 2023
Формат: Електронна

Скачать Птахи в місті. Життя та виживання в бетонних джунглях fb2

Короткий зміст книги Птахи в місті. Життя та виживання в бетонних джунглях - Наталія Атамась

Голуби і шпаки, горобці та ворони, сови, сапсани й навіть папуги. Усім вистачить місця поруч з людиною серед бетонних джунглів міста. А от яким буде наше спільне життя і чи не перетвориться воно на постійне протистояння, залежить тільки від нас.
Нова книжка орнітологині Наталії Атамась розповідає історію птахів у місті: де вони живуть і як доглядають пернату малечу, як вирішують болюче житлове питання та виборюють територію. Саму ж книжку побудовано як прогулянку – від околиць до центру, від парків та кладовищ до старих камʼяниць і хмарочосів.
Як боротися з дятлами і до чого тут струс мозку та шоломи для гри в американський футбол? Де у Києві шукати сірих сов і як шум міста впливає на розмноження синиць великих? Що вийшло з кіднепінгу яєць дрозда чорного й чим закінчилася дискусія про те, де зимують ластівки?
Орнітологиня намагається дати відповіді на всі ці питання, а заразом і пояснити, чим такі небезпечні полишені на вулиці котики, як відлякати птахів від вашої грядки на дачі, й зрештою – як зробити наше спільне з птахами життя в одному місті комфортним і взаємовигідним. На сторінці ви можете завантажити книгу Птахи в місті. Життя та виживання в бетонних джунглях в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Птахи в місті. Життя та виживання в бетонних джунглях належить до жанру Зоологія. Фауна. Електронна книга автора Наталія Атамась повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Птахи в місті. Життя та виживання в бетонних джунглях - Наталія Атамась
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Світлана
Світлана
11 серпня 2024 19:44
"Птахи в місті" Наталії Атамась - це вражаючий погляд на життя птахів у середовищі урбанізації. Авторка майстерно сплітає наукові факти з особистими спостереженнями, створюючи живу картину виживання цих крилатих створінь у бетонних джунглях. Книга не тільки розширює наше розуміння екосистеми міста, а й закликає до більшої чутливості до природи навколо нас.
Правовласникам