Книги » Новинки » STEM-проекти для початкової школи
STEM-проекти для початкової школи
Fb2

Книга STEM-проекти для початкової школи скачать fb2

Назва: Електронна книга STEM-проекти для початкової школи
ISBN: 978-617-00-3850-0
Мова: Українська
Видавництво: Основа
Кількість сторінок: 96
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать STEM-проекти для початкової школи fb2

Короткий зміст книги STEM-проекти для початкової школи -

У посібнику представлено досвід впровадження STEM-освіти у початковій школі. Докладно розглянуто теоретичні аспекти і подано найрізноманітніший практичний матеріал: STEM-уроки, STEM-проекти, STEM-квести, наукові STEM-ігри і вікторини для школярів 1–4 класів.
Частина матеріалів запропонована для копіювання і використання учнями. Запропоновано QR-коди з посиланнями на відеоматеріали до уроків.
Матеріали посібника призначені для планування і проведення уроків, виховних заходів, роботи шкільних таборів, дослідницької та проектної діяльності учнів за STEM-напрямами.
Посібник містить:
Теоретичні відомості про STEM-освіту.

  • Практичне впровадження STEM-освіти.

  •  Розробки 3-х STEM-уроків.

  • STEARM-вікторину.

  • 2 STEM-проекти.

  • Квест-гру.

  • Наукову квест-гру.


Частина матеріалів запропонована для копіювання і використання учнями. Запропоновано QR-коди з посиланнями на відеоматеріали до уроків.
Для вчителів початкової школи, вихователів групи подовженого дня, заступників директорів із навчально-виховної роботи в початкових класах. На сторінці ви можете завантажити книгу STEM-проекти для початкової школи в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання STEM-проекти для початкової школи належить до жанру Шкільна педагогіка. Електронна книга автора повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу STEM-проекти для початкової школи -
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Микола
Микола
11 серпня 2024 20:11
Книга "STEM-проекти для початкової школи" є чудовим ресурсом для вчителів і батьків, які прагнуть зацікавити дітей наукою, технологіями, інженерією та математикою. Яскраві ідеї та прості інструкції надихають на творчість і експерименти, що робить навчання веселим і захоплюючим. Рекомендується всім, хто хоче розвивати критичне мислення у дітей з раннього віку!
Правовласникам