Книги » Новинки » І дощ не змиє всі сліди
І дощ не змиє всі сліди
Fb2

Книга І дощ не змиє всі сліди Наталя Гуменюк скачать fb2

Назва: Електронна книга І дощ не змиє всі сліди
ISBN: 978-617-15-0071-6
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Кількість сторінок: 240
Рік видання: 2023
Формат: Електронна

Скачать І дощ не змиє всі сліди fb2

Короткий зміст книги І дощ не змиє всі сліди - Наталя Гуменюк

Це перша частина дилогії — друга книга «Тінь командора» наразі в роботі, до кінця року має бути опублікована.
В Олянівці Лізу Яремко знали як фельдшерку і дбайливу матір маленької дівчинки. Доля жорстоко обійшлася із жінкою. Лізина донька вмирає. А незабаром на цвинтарі, біля могили дівчинки, знаходять тіло самої Лізи. Поліція переконана: це самогубство. Але амбітна журналістка Рута Ружин вважає інакше.
Розслідувати цю загадкову історію її запрошує молодий і харизматичний чоловік Святослав. Він упевнений: хтось гальмує справу й заплутує сліди. Кому ж заважала проста сільська фельдшерка, вихована в дитбудинку? Згодом стає відомо, що Ліза не була сиротою. Її справжнє ім’я — Ізабель, а батько жінки — кубинець. Рута починає розмотувати клубок сімейних таємниць та небезпечних пристрастей. Усе це наче сюжети із захопливого кіно. І Рута ще не знає, яка роль у цій картині відведена їй та Святославові, що старанно приховує власну таємницю… На сторінці ви можете завантажити книгу І дощ не змиє всі сліди в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання І дощ не змиє всі сліди належить до жанру Жіночий детектив. Електронна книга автора Наталя Гуменюк повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу І дощ не змиє всі сліди - Наталя Гуменюк
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ольга
Ольга
11 серпня 2024 20:55
Книга Наталії Гуменюк "І дощ не змиє всі сліди" вражає глибоким емоційним наповненням та потужною атмосферою, що змушує замислитися над важливістю пам'яті та особистих переживань. Майстерно сплетені сюжети та яскраві персонажі залишають слід у серці, а мовні образи захоплюють з перших сторінок. Це видання — справжній скарб для любителів сучасної української літератури.
Правовласникам