Книги » Новинки » бренду особистості"
бренду особистості"
Fb2

Книга бренду особистості" Наталія Пірак скачать fb2

Назва: бренду особистості"
Мова: Українська
Видавництво: Наталія Пірак
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать бренду особистості" fb2

Короткий зміст книги бренду особистості" - Наталія Пірак

Кожного ранку ми отримуємо можливість досягти своєї мети. Кожен може стати лідером власного життя: не чекати сприятливих обставин, а взяти відповідальність і рухатись вперед. Досягати чи ні — це особистий вибір кожного з нас. Є ціль, є бажання, є ви. Цього більш ніж достатньо, щоб розпочати шлях прояву себе і створювати події, які приведуть до мети.
Формування власного бренду — це побудова міцних стосунків з іншими на основі довіри. Ми сприймаємо світ через особисту лінзу душі, яку формують досвід, дії та обставини. Вміння конструювати діалог на основі власних знань та цінностей, сприяє реалізації планів. Те, як ми комунікуємо, впливає на наше життя і сприйняття нас оточуючими.
Ми створили першу і єдину інтерактивну «Книгу бренду особистості», в якій зібрали найдієвіші інструменти з практики Fly_Academy для самостійної і легкої роботи над власним брендом.
У кожного з нас є соціальний капітал — «валюта», яку пропонують нам соціальні мережі. Кожен користувач соцмедіа має аудиторію: у когось це п’ятдесят, а в іншого п'ятдесят тисяч підписників. Але у будь-якому разі, це набагато ширше коло, ніж ми маємо поза віртуальним простором.
Робота з «Книгою бренду особистості» змінить ваш підхід до прояву себе, і ви самостійно закладете фундамент власного бренду. У книги немає терміну придатності — ви можете використовувати її стільки разів, скільки буде потрібно. Знову і знову, для кожної цілі.
Що в інтерактивній книзі:
— Чіткий план: як побудувати/переформатувати свій бренд особистості.
— 100 сторінок практичної інформації, 8 розділів із тактикою і стратегією, а також понад 30 практичних завдань за методикою Fly_Academy.
— Рекомендації та підказки, які допоможуть ефективніше працювати над власним брендом і збережуть ваш час.
— Рішення для негайного прояву себе у публічному просторі та досягнення цілей.
Як працювати із інтерактивною книгою:
Інтерактивна методичка. Для користування нею необхідно завантажити та розархівувати ZIP файл, завантажити його на особистий Google Drive і відкрити за допомогою Google Slides.
— Для зручності ми рекомендуємо працювати на комп’ютері чи планшеті.
— У файлі ви знайдете поля для опрацювання, а також елементи, які можна редагувати. Сміливо завантажуйте свої фотографії та робіть нотатки. Ви — дизайнер свого бренду.
— Виконуйте завдання послідовно та усвідомлено. Не поспішайте, — це ваша інвестиція у себе. На сторінці ви можете завантажити книгу бренду особистості" в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання бренду особистості" належить до жанру Персональні трансформації. Електронна книга автора Наталія Пірак повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу бренду особистості" - Наталія Пірак
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Софія
Софія
12 серпня 2024 02:00
Книга "Бренд особистості" Наталії Пірак справляє враження глибокого та практичного посібника для тих, хто прагне розвинути свій особистий бренд. Авторка майстерно поєднує теорію з практичними порадами, що робить матеріал доступним і зрозумілим. Рекомендую всім, хто хоче виділитися у сучасному світі!
Правовласникам