Книги » Новинки » Біжи, доки світить сонце
Біжи, доки світить сонце
Fb2

Книга Біжи, доки світить сонце Катерина Лазірко скачать fb2

Назва: Електронна книга Біжи, доки світить сонце
ISBN: 978-617-614-394-9
Мова: Українська
Видавництво: Чорні Вівці
Кількість сторінок: 104
Рік видання: 2023
Формат: Електронна

Скачать Біжи, доки світить сонце fb2

Короткий зміст книги Біжи, доки світить сонце - Катерина Лазірко

Якщо ви зараз заплющите очі, то чи зможете відчути прохолоду кришталевих водоспадів, які таємниче ховаються у глибинах карпатських пралісів? Адже десь там, між крутими гірськими схилами, в самій гущі різнобарв’я лісових дерев, куди на своїх масивних крилах яструби доносять луну гуцульських трембіт, мешкає головний герой цієї історії – Дарій. Він разом з іншими охоронцями щодня має бігти швидше стрімкого вітру, щоби за час, доки світить сонце, встигнути оббігти всі Карпати і принести віковічному дубові живильну краплину. Це завдання не з простих, особливо якщо зважати на розміри охоронців і їхніх головних ворогів – чорних шаршанів.
Одного дня Дарій через свою самовпевненість або ж просто юнацьку легковажність зробить неправильний вибір. Усе піде шкереберть… Чи зможе Дарій виправити наслідки своїх необдуманих учинків? Чи встигне до заходу сонця принести живильну краплину віковічному дубові? Усе це ви дізнаєтеся, прочитавши цю історію. На сторінці ви можете завантажити книгу Біжи, доки світить сонце в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Біжи, доки світить сонце належить до жанру Фентезі. Електронна книга автора Катерина Лазірко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Біжи, доки світить сонце - Катерина Лазірко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
12 серпня 2024 07:55
"Біжи, доки світить сонце" Катерини Лазірко – це емоційна та надихаюча історія, яка змушує замислитися про цінність життя і важливість мрій. Авторка майстерно поєднує глибокі переживання героїв із захоплюючим сюжетом, що робить книгу незабутньою. Рекомендую всім, хто шукає натхнення і позитивні емоції!
Правовласникам