Книги » Новинки » Заробітчанин. Прелюдія
Заробітчанин. Прелюдія
Fb2

Книга Заробітчанин. Прелюдія Анжей Рудь скачать fb2

Назва: Електронна книга Заробітчанин. Прелюдія
ISBN: 978-617-7988-49-5
Мова: Українська
Видавництво: Друкарня Мадрид
Кількість сторінок: 80
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Заробітчанин. Прелюдія fb2

Короткий зміст книги Заробітчанин. Прелюдія - Анжей Рудь

Ця книга починається сторінкою, вирваною з щоденника автора. В один з найважчих періодів свого життя Анжей Рудь починає вести щоденник, щоб залишити в пам’яті події свого життя в Польщі. Розуміючи, що його знання і досвід можуть допомогти іншим людям, автор наважується формат щоденника трансформувати в книгу. Книга наповнена фактами, цифрами, корисними порадами. На власній історії та на досвіді інших людей автор розповідає про шлях заробітчанина.
«Заробітчанин. Прелюдія» - це перша з серії книг «Заробітчанин». Вона описує період часу від ідеї поїхати на заробітки до моменту приїзду в Польщу. Наступні періоди: робота, дім, друзі, вороги, конфлікти… описані в інших частинах цієї книжкової серії.
Від автора:
«Ця книга - лише моя історія, з моїми думками і переживаннями, прагненнями і мріями, пригодами і буденністю. Я трохи розкрив свою душу читачам і, сподіваюся, в прочитаному ця щирість відчувається.
Залишатися вдома чи шукати щастя на чужині вирішувати тільки Вам. Але щоб приймати подібні рішення, потрібно, як мінімум, побачити цей трохи інакший від нашого світ. Я стану вашим провідником у світ заробітчан, покажу і гарне, і жахливе, різницю між мріями і реальністю.
3 повагою, Ваш Анжей Рудь». На сторінці ви можете завантажити книгу Заробітчанин. Прелюдія в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Заробітчанин. Прелюдія належить до жанру Кар'єра. Пошук роботи. Електронна книга автора Анжей Рудь повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Заробітчанин. Прелюдія - Анжей Рудь
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Валентин
Валентин
12 серпня 2024 08:33
"Заробітчанин. Прелюдія" Анжея Рудя вражає глибоким проникненням у життя людей, які шукають щастя за межами рідної країни. Автор майстерно передає емоції, надії та страхи героїв, що робить історію зворушливою та актуальною для багатьох. Рекомендую цю книгу всім, хто цікавиться темами ідентичності та пошуку місця в світі.
Правовласникам