Книги » Новинки » Воєнний стан
Воєнний стан
Fb2

Книга Воєнний стан скачать fb2

Назва: Електронна книга Воєнний стан
ISBN: 978-617-8024-39-0
Мова: Українська
Видавництво: Meridian Czernowitz
Кількість сторінок: 368
Рік видання: 2023
Формат: Електронна

Скачать Воєнний стан fb2

Короткий зміст книги Воєнний стан -

У цій антології вмістилися тексти відомих українських авторів та авторок після початку повномасштабної війни. Сергій Жадан, Оксана Забужко, Юрій Андрухович, Андрій Любка, Тарас Прохасько, Олександр Михед, Артем Чех, Ірина Цілик... І це навіть не половина всіх письменників, що поділилися своїм відчаєм та болем, своїм бажанням та страхом, своїм оптимізмом та зневірою на сторінках цієї антології. 
Передмову до цієї збірки написав Головнокомандувач Збройних сил України – генерал Валерій Залужний:
"Воєнний стан – це не тільки правовий режим існування держави під час війни. Це ще й нагадування про козацький стан – військовий табір, що ставав фактично фортецею в часи воєн і битв. Минулого року вся наша країна перетворилася на такий стан – нездоланну фортецю, над якою майорить синьо-жовтий прапор. Упевнений, що завдяки мужності й професіоналізму українських воїнів, завдяки єднанню українського суспільства і за дружньої підтримки наших партнерів у світі ця фортеця поверне собі всі свої території.
Слава Україні!" На сторінці ви можете завантажити книгу Воєнний стан в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Воєнний стан належить до жанру Воєнна проза. Електронна книга автора повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Воєнний стан -
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Софія
Софія
12 серпня 2024 08:44
Книга "Воєнний стан" вражає глибиною аналізу та емоційною напругою, які передаються через історії героїв, що переживають війну. Автор майстерно порушує складні питання моралі та людяності в умовах конфлікту, змушуючи читача задуматися про цінність миру. Це потужне чтиво, яке залишає слід у серці і думках.
Правовласникам