Книги » Новинки » Мам, пам’ятаєш?
Мам, пам’ятаєш?
Fb2

Книга Мам, пам’ятаєш? Катерина Бабкіна скачать fb2

Назва: Електронна книга Мам, пам’ятаєш?
ISBN: 978-83-67186-08-7
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво
Кількість сторінок: 144
Рік видання: 2023
Формат: Електронна

Скачать Мам, пам’ятаєш? fb2

Короткий зміст книги Мам, пам’ятаєш? - Катерина Бабкіна

Може здатися, що це книжка про втрату, після якої неможливо отямитися, про зруйновані життя, про біль, безпорадність і безкінечну приреченість на понівечені долі всіх тих, кого торкнулася злочинна війна та потворна агресія росії проти України, але насправді – ні.
Насправді це книга про те, як безкінечно, з усіх можливих і неможливих сил, люди бережуть одне одного та дбають одне про одного, віддаючи всю ту любов, про яку вони навіть не знали, що можуть стільки її віддати.
П’ятнадцятирічна Діана виїздить з Ірпеня з двомісячною сестрою від іншого батька Іванкою на руках. Вітчим Діани в ЗСУ, мама Діани зникла в Ірпені за нез’ясованих обставин, тато Діани багато років живе у Відні, перше кохання Діани – талановитий піаніст, який втратив слух під час обстрілу машини, в якій намагався евакуюватися з батьками, котрі там же і загинули, а разом з слухом втратив віру в людей і бажання мати з ними до діла, психотерапевтка Діани не уявляє, як їй допомогти, а страх, біль і втрата Діани такі неосяжні, що вона навіть сама не може їх назвати чи визнати.
“Мам, пам’ятаєш?” – історія про те, що усе це жахливо і цього не мало би ставатися ніколи й ні з ким, але навіть з цим всім можна жити і бути щасливою, любити, дбати і бути потрібною, любимою і огорнутою турботою. На сторінці ви можете завантажити книгу Мам, пам’ятаєш? в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Мам, пам’ятаєш? належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Катерина Бабкіна повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Мам, пам’ятаєш? - Катерина Бабкіна
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Сергій
Сергій
12 серпня 2024 09:33
"Мам, пам’ятаєш?" Катерини Бабкіної — це зворушлива та чуттєва книга, яка торкається найглибших емоцій родинних стосунків. Авторка майстерно передає атмосферу спогадів та ностальгії, змушуючи читача переосмислити важливість моментів, які формують наше життя. Це твір, який залишає після себе тепле відчуття і бажання обійняти близьких.
Правовласникам