Книги » Новинки » Коли квітне сакура
Коли квітне сакура
Fb2

Книга Коли квітне сакура Лідія Орбан-Лембрик скачать fb2

Назва: Електронна книга Коли квітне сакура
ISBN: 978-617-614-334-5
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво 21
Кількість сторінок: 256
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Коли квітне сакура fb2

Короткий зміст книги Коли квітне сакура - Лідія Орбан-Лембрик

Ще одна книга із циклу дорожніх нотаток психолога Лідії Орбан-Лембрик. Авторка намагається з'ясувати, чому людина так часто віддає себе у рабство емоцій, влади і гріхів.
Вбачаючи довкола себе монстрів, людина вирощує монстрів у собі і сама стає монстром.
Лідія Орбан-Лембрик, поєднуючи фахові та письменницькі навички, у своїх творах простежує процеси зародження деструктивних процесів у свідомості людини, допомагаючи збагнути мотиваційну глибину тих чи інших вчинків своїх персонажів. Безумовно, що книжка "Коли квітне сакура" має і терапевтичне значення. На сторінці ви можете завантажити книгу Коли квітне сакура в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Коли квітне сакура належить до жанру Психологія особистості. Електронна книга автора Лідія Орбан-Лембрик повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Коли квітне сакура - Лідія Орбан-Лембрик
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Валентин
Валентин
12 серпня 2024 10:55
«Коли квітне сакура» Лідії Орбан-Лембрик — це емоційний та вражаючий роман, що занурює читача в атмосферу японської культури та глибоких людських почуттів. Авторка майстерно поєднує меланхолійні роздуми з яскравими образами природи, створюючи незабутню історію про кохання і втрачені можливості. Ця книга стане справжнім відкриттям для тих, хто цінує глибокі психологічні портрети персонажів.
Правовласникам