Книги » Новинки » Хлопчик, який літав з драконами
Хлопчик, який літав з драконами
Fb2

Книга Хлопчик, який літав з драконами Енді Шепард скачать fb2

Назва: Електронна книга Хлопчик, який літав з драконами
ISBN: 978-966-448-099-1
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Оригінальна назва: The Boy Who Flew With Dragons
Кількість сторінок: 264
Рік видання: 2023
Формат: Електронна

Скачать Хлопчик, який літав з драконами fb2

Короткий зміст книги Хлопчик, який літав з драконами - Енді Шепард

«Хлопчик, який літав з драконами» — третя книжка в серії британської письменниці Енді Шеперд про Томаса та його диво­вижні пригоди з драконами.
Томас не уявляє життя без свого дракончика Блимка, який став для хлопця не просто домашнім улюбленцем — справжнім другом. А вирощувати драконів на драконово-фруктовому дереві в саду разом із друзяками Тедом, Кет і Каєм — узагалі найдивовижніше заняття!
Але Томас дещо пообіцяв дідусеві: вони дозволять своїм драконам повернутися туди, де їм належить бути. Однак виконати обіцянку зовсім нелегко. Не тоді, коли вони все ще так весело проводять час із Блимком, Світликом, Крижинкою і Хитруном. Не тоді, коли їм слід з’ясувати, де справжній дім драконів. І не тоді, коли Томас настільки близький до розкриття історії таємничого драконового дерева... На сторінці ви можете завантажити книгу Хлопчик, який літав з драконами в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Хлопчик, який літав з драконами належить до жанру Фентезі. Електронна книга автора Енді Шепард повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Хлопчик, який літав з драконами - Енді Шепард
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Вадим
Вадим
12 серпня 2024 13:33
"Хлопчик, який літав з драконами" Енді Шепарда — це захоплююча і фантастична історія, яка переносить читача у світ пригод і дружби. Автор майстерно поєднує елементи магії і реальності, створюючи яскраві образи та емоційні моменти. Книга залишає після себе відчуття натхнення і віри у власні сили.
Правовласникам