Книги » Новинки » Семенові зорі
Семенові зорі
Fb2

Книга Семенові зорі Андрій Зелінський скачать fb2

Назва: Електронна книга Семенові зорі
ISBN: 978-617-679-778-4
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Кількість сторінок: 488
Рік видання: 2023
Формат: Електронна

Скачать Семенові зорі fb2

Короткий зміст книги Семенові зорі - Андрій Зелінський

«Семенові зорі» — алегорична казка, де кожен образ і персонаж — невипадковий, а кожна подія, яка трапляється з головним героєм, спонукає його до глибоких філософських роздумів і важливих висновків, сприяє особистому зростанню.
У Старих Плавнях, що простяглися вздовж Борисфену з одного боку, а з іншого — оточені валом, живе юнак Семен. У нього дивовижні ясні сині очі, глибокі, як саме Небо. Хлопець кохає Василинку, вони планують побратися, навіть хату Семен облаштовує, щоби привести туди молоду дружину. Проте перед тим, як одружитися, хлопець вирішує помандрувати за вали, щоби побачити село з іншого боку. Та найбільша мрія Семена — навчитися запалювати зорі. На сторінці ви можете завантажити книгу Семенові зорі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Семенові зорі належить до жанру Підліткова проза. Електронна книга автора Андрій Зелінський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Семенові зорі - Андрій Зелінський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
12 серпня 2024 13:55
"Семенові зорі" Андрія Зелінського – це захоплююча та емоційна історія, яка поринає у глибини людських почуттів і переживань. Автор вміло поєднує реалії сучасності з фольклорними мотивами, створюючи атмосферу таємничості й краси. Книга залишає по собі слід, змушуючи задуматися про сенс життя та важливість зв'язків між людьми.
Правовласникам