Книги » Новинки » Сартр. Мовчки про неправду
Сартр. Мовчки про неправду
Fb2

Книга Сартр. Мовчки про неправду Борис Поломошнов скачать fb2

Назва: Електронна книга Сартр. Мовчки про неправду
ISBN: SMP2200000103611
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2023
Формат: Електронна

Скачать Сартр. Мовчки про неправду fb2

Короткий зміст книги Сартр. Мовчки про неправду - Борис Поломошнов

Ця нотатка присвячена Жану-Полю Сартру. Філософу й Людині, у котрої відчуття справедливості й постійний стан співпереживання й співчуття досягали інколи мало не хворобливого рівня. Саме вони привели його до філософії. Його філософії. За що ми йому надзвичайно вдячні.
Переклад українською Ярослава Мишанича. На сторінці ви можете завантажити книгу Сартр. Мовчки про неправду в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Сартр. Мовчки про неправду належить до жанру Окремі проблеми і категорії філософії. Електронна книга автора Борис Поломошнов повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Сартр. Мовчки про неправду - Борис Поломошнов
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Вадим
Вадим
12 серпня 2024 19:55
"Мовчки про неправду" Бориса Поломошнова – це глибоке дослідження філософських і моральних аспектів людського існування під впливом тоталітарних режимів. Автор майстерно поєднує аналіз ідей Жана-Поля Сартра з актуальними сучасними проблемами, змушуючи читача замислитися про власні переконання та відповідальність. Ця книга стане вартим супутником для всіх, хто цікавиться філософією свободи і правди.
Правовласникам