Книги » Новинки » Сім футів під сузір'ям Південний Хрест
Сім футів під сузір'ям Південний Хрест
Fb2

Книга Сім футів під сузір'ям Південний Хрест Олександр Ляшко скачать fb2

Назва: Електронна книга Сім футів під сузір'ям Південний Хрест
ISBN: 978-966-130-182-4
Мова: Українська
Видавництво: Центрально-Українське видавництво
Кількість сторінок: 158
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Сім футів під сузір'ям Південний Хрест fb2

Короткий зміст книги Сім футів під сузір'ям Південний Хрест - Олександр Ляшко

"Сім футів під сузір'ям Південний Хрест" - перша книга прози Олександра Ляшка. До цього в нього вийшли три поетичні збірки. Але навіть у морських замальовках відчувається поетичний дар автора, ліричне сприйняття навколишньої дійсності.
Проза О.Ляшка художня в буквальному значенні. Автор словом, ніби пензлем, зображує і багатоликість океанів, і невимовну красу сходів і заходів сонця в різних частинах світу і багато, багато іншого.
Його книга приваблює себе різноплановістю і пізнавальністю, філософською спрямованістю, високою емоційною напругою, що, безсумнівно, буде оцінено читачами. На сторінці ви можете завантажити книгу Сім футів під сузір'ям Південний Хрест в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Сім футів під сузір'ям Південний Хрест належить до жанру Пригодницький туризм. Електронна книга автора Олександр Ляшко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Сім футів під сузір'ям Південний Хрест - Олександр Ляшко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Віталій
Віталій
14 серпня 2024 10:33
Книга "Сім футів під сузір'ям Південний Хрест" Олександра Ляшка вражає глибиною емоцій та захопливим сюжетом, який занурює читача у світ пригод і самопізнання. Автор майстерно поєднує елементи реальності та міфу, створюючи неповторну атмосферу. Ця історія залишає по собі слід, спонукаючи замислитися про сенс життя та важливість мрій.
Правовласникам