Книги » Новинки » Прощання з осінню
Прощання з осінню
Fb2

Книга Прощання з осінню Станіслав-Ігнаци Віткевич скачать fb2

Назва: Електронна книга Прощання з осінню
ISBN: 978-966-03-9910-5
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 448
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Прощання з осінню fb2

Короткий зміст книги Прощання з осінню - Станіслав-Ігнаци Віткевич

Творчість Станіслава Ігнація Віткевича (1885—1939), відомого польського художника, письменника, філософа, важко класифікувати, але найбільше вона пасує експресіонізму, нерідко зближуючись із сюрреалізмом.
Метафізичний роман письменника «Прощання з осінню» (1927) не можна назвати книгою для всіх — це провісник літератури абсурду, позаяк замість людей героями тут виступають ідеї. Оболонкою роману слугує доля «зайвої людини» Атаназія Базакбаля — його життя летить під укіс: сексуальні надмірності, наркотики, дуелі та інші саморуйнації. З одного боку, він хапається за життя, з іншого ж — усіма силами прагне смерті. І смерть таки спіткала його... На сторінці ви можете завантажити книгу Прощання з осінню в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Прощання з осінню належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Станіслав-Ігнаци Віткевич повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Прощання з осінню - Станіслав-Ігнаци Віткевич
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євгенія
Євгенія
15 серпня 2024 10:44
"Прощання з осінню" Станіслава-Ігнаци Віткевича — це глибока та чуттєва історія, яка пронизана тонким відчуттям краси і скороминучості життя. Автор майстерно передає атмосферу осінньої депресії, що змушує задуматися про минуле і невизначене майбутнє. Книга залишає незабутнє враження і надихає на роздуми про власні переживання та втрати.
Правовласникам