Книги » Новинки » Дороги гурманів. 100 крафтових місць України
Дороги гурманів. 100 крафтових місць України
Fb2

Книга Дороги гурманів. 100 крафтових місць України скачать fb2

Назва: Електронна книга Дороги гурманів. 100 крафтових місць України
ISBN: 978-617-7426-27-0
Мова: Українська
Видавництво: Lazutkina Publishing House
Кількість сторінок: 160
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Дороги гурманів. 100 крафтових місць України fb2

Короткий зміст книги Дороги гурманів. 100 крафтових місць України -

Підтримайте благодійну ініціативу «Нагодуй корівку» — замовляйте книжку «Дороги гурманів. 100 крафтових місць України» на Yakaboo.ua. А ми разом з командою проєкту «Дороги гурманів» передамо гроші, отримані з продажу, фермі «Пані Юпітер».
Окрім того, серед всіх, хто придбає книгу з 20.02.2023 до 01.05.2023, розіграємо набір мерчу, який складається з футболки, екоторбинки, шкарпеток, листівки та наліпок.
Гастрогід «Дороги гурманів. 100 крафтових місць України» покликаний допомогти туристам у пошуках ідей для подорожей. На його сторінках зібрано 100 локальних виробників крафтової продукції: вина, сиру, меду, пива, м’яса, овочів, фруктів, равликів, устриць.
Ідеться не просто про ферми чи аграрні господарства, а саме про туристичні об’єкти. У кожній зі 100 локацій мандрівник може домовитися про екскурсію та дегустацію, познайомитися з фермерами, побачити на власні очі процес виготовлення органічних продуктів.
Наш гастрогід – не рейтинг виробників. Крафтовим фермам не присвоювалися бали або місця переможців. Їх згруповано за географічним принципом та для зручності поділено на п’ять умовних розділів: «Південь», «Карпати», «Захід», «Схід», а також «Центр і Північ».
Гастрогід не є вичерпним переліком усіх українських виробників органічної продукції. У ньому наведені лише 100 локальних ферм та 5 маршрутів ними. Інформацію по кожному об’єкту ретельно перевіряли, але все одно в умовах роботи ферм можливі зміни. Тому радимо зв’язуватися з господарствами заздалегідь, щоб уникнути несподіванок під час подорожі.
Гастрогід «Дороги гурманів. 100 крафтових місць України» зроблений на основі суб‘єктивних вражень редакторів. Підтвердження якості продукції можна отримати безпосередньо у виробників.
Враховуючи, що телефони, вебсайти та адреси виробників можуть змінюватися, буде мо вам дуже вдячні, якщо ви нас поінформуєте про зміни листом на електронну адресу [email protected].
Електронна версія гастрогіда виходить під час повномасштабної війни російської федерації проти України. Деякі ферми було зруйновано під час бойових дій, частина господарств усе ще знаходиться в окупації. Перш ніж вирушати в гастромандрівку, перевірте актуальну інформацію про крафтового виробника на його сайті чи сторінках у соціальних мережах.
Книжка доступна у додатку Yakaboo для безкоштовного читання у бібліотеці "ПриватБанк". На сторінці ви можете завантажити книгу Дороги гурманів. 100 крафтових місць України в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Дороги гурманів. 100 крафтових місць України належить до жанру Гурманам. Електронна книга автора повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Дороги гурманів. 100 крафтових місць України -
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
15 серпня 2024 15:22
"Дороги гурманів. 100 крафтових місць України" — це справжня знахідка для любителів гастрономічних подорожей. Книга пропонує не лише вражаючі історії про унікальні заклади, але й підказки для тих, хто хоче відкрити для себе смачні куточки України. Яскраві фотографії та детальний опис місць роблять її ідеальним супутником для кожного гурмана!
Правовласникам