Книги » Новинки » Галицька сага. Серпень дев’яносто першого
Галицька сага. Серпень дев’яносто першого
Fb2

Книга Галицька сага. Серпень дев’яносто першого Петро Лущик скачать fb2

Назва: Електронна книга Галицька сага. Серпень дев’яносто першого
ISBN: 978-617-551-063-6
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 318
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Галицька сага. Серпень дев’яносто першого fb2

Короткий зміст книги Галицька сага. Серпень дев’яносто першого - Петро Лущик

Роман «Серпень дев’яносто першого» завершує цикл «Галицької саги» Петра Лущика.
Ми попрощалися з жителями галицького села Перетин у важкий для них час: майже всі чоловіки знайшли свою смерть у лісі за селом, сам Перетин було спалено, а ті, хто вижив у цій м’ясорубці, опинилися у далекому Сибіру. Тим нечисленним перетинцям, які лишилися на рідних теренах, судилося пізнати всі «принади» колгоспного життя.
Усе змінилося влітку 1991 року, коли учні місцевої школи випадково натрапили на давно загублену могилу вояків УПА. На перепоховання героїв до відродженого Перетина збираються ті, хто покинув його ще у сорокові роки.
Це збіглося з подіями, які назавжди змінили не тільки життя наших героїв, але й остаточно розвалили ще недавно могутній Радянський Союз й утвердили самостійну Україну.
Те, про що у підземних вологих темних криївках мріяли десятки тисяч повстанців, нарешті сталося. Й у цьому була їхня велика заслуга... На сторінці ви можете завантажити книгу Галицька сага. Серпень дев’яносто першого в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Галицька сага. Серпень дев’яносто першого належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Петро Лущик повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Галицька сага. Серпень дев’яносто першого - Петро Лущик
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дмитро
Дмитро
15 серпня 2024 15:44
"Галицька сага. Серпень дев’яносто першого" Петра Лущика - це проникливе та емоційне оповідання про важливі події в історії України. Автор майстерно відтворює атмосферу тих часів, передаючи переживання людей, які стали свідками становлення незалежності. Книга залишає глибокий слід у душі читача, спонукаючи задуматися про ціну свободи та національної ідентичності.
Правовласникам