Книги » Новинки » 3. Безликі
3. Безликі
Fb2

Книга 3. Безликі Дерек Ленді скачать fb2

Назва: 3. Безликі
ISBN: 978-617-7877-11-9
Мова: Українська
Видавництво: АССА
Кількість сторінок: 320
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать 3. Безликі fb2

Короткий зміст книги 3. Безликі - Дерек Ленді

Черептон Крутій, досвідчений детектив, могутній маг, майстер усіляких трюків, просто гарний хлопець і… як це не неймовірно — людина без плоті і крові, просто скелет. Він і його чотирнадцятирічна учениця Стефані ведуть небезпечні розслідування вбивства телепортерів. Навіть намагаються завадити Безликим, які прийшли з іншої реальності, захопити світ… Та все ж хтось загине у битві Безликих і чаклунів.
Фантастичні істоти і чаклунства заполонили цю книгу. Небезпека переслідує на кожній сторінці, а адреналін постійно накочує. Читання, як на американських гірках, не для гидливих людей зі слабкими нервами. На сторінці ви можете завантажити книгу 3. Безликі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання 3. Безликі належить до жанру Фентезі. Електронна книга автора Дерек Ленді повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу 3. Безликі - Дерек Ленді
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олександр
Олександр
15 серпня 2024 17:11
"Безликі" Дерека Ленді — це захоплюючий роман, який майстерно поєднує елементи фентезі і трилера. Автор створює непередбачувані повороти сюжету та яскраві персонажі, що робить читання динамічним і захоплюючим. Книга залишає після себе бажання дізнатися більше про світ, в якому розгортаються пригоди героїв.
Правовласникам