Книги » Новинки » Побратими
Побратими
Fb2

Книга Побратими Василь Крас скачать fb2

Назва: Електронна книга Побратими
ISBN: 978-617-551-159-6
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 318
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Побратими fb2

Короткий зміст книги Побратими - Василь Крас

Василь Крас (нар. 1962 р.) — український письменник, автор історичних романів, лауреат премії «ДніпроБукфест 2019» за роман «Татарський бранець». У 2020 році автор отримав премію «Коронація слова» за роман «Руїна», а за обидва ці романи у 2022 році його було нагороджено премією ім. В. К. Малика.
Автор жив і працював у м. Лимані, але через повномасштабне вторгнення російських військ нині проживає у Київській області.
«Побратими» є третьою книгою циклу «Нескорені», до якого ввійшли романи «Татарський бранець» і «Руїна», та продовженням описаних у них пригод.
Роман насичений буремними історичними знаковими подіями 1659 року. Початок року. В країні розгорається полум’я україно-московської війни. Поряд із гетьманом Іваном Виговським діє зрадник, який працює на Таємний приказ Московії. Сейм у Варшаві й затвердження урізаних статей Гадяцького трактату. Скрізь удосталь ворогів і зрадників. Однак є лицарі, які сміливо виходять на боротьбу за волю, справедливість, державність. Троє козаків-побратимів кидають виклик свавіллю й несправедливості. Велика кількість пригод. Битви, поразки й перемоги. Честь і ганьба. Кохання та зрада… На сторінці ви можете завантажити книгу Побратими в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Побратими належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Василь Крас повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Побратими - Василь Крас
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Анна
Анна
15 серпня 2024 20:22
"Побратими" Василя Краса — це емоційна та глибока історія про дружбу, відвагу і віру в краще. Автор майстерно передає атмосферу часу, викликаючи в читача сильні почуття та роздуми про людські цінності. Книга залишає після себе відчуття натхнення та єдності.
Правовласникам