Книги » Новинки » Парфуми. Історія одного вбивці
Парфуми. Історія одного вбивці
Fb2

Книга Парфуми. Історія одного вбивці Патрік Зюскінд скачать fb2

Назва: Електронна книга Парфуми. Історія одного вбивці
ISBN: 978-617-551-034-6
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 288
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Парфуми. Історія одного вбивці fb2

Короткий зміст книги Парфуми. Історія одного вбивці - Патрік Зюскінд

Патрік Зюскінд (нар. 1949) — відомий німецький письменник. Кар’єра його розпочалася з роботи журналіста, одночасно він вивчав історію в університетах Баварії. Перший успіх прийшов після виходу в 1980 році п’єси «Контрабас», далі були «Парфуми», «Голубка», «Історія пана Зоммера» та інші твори.
Роман «Парфуми», що вийшов у 1985 році і став бестселером, приніс авторові премію Гутенберга за найкращий іноземний роман у 1986-му в Парижі та Всесвітню премію фентезі за найкращий роман у 1987 році. Завдяки своїй багатогранності він подобається читачеві: хтось захоплюється сюжетом, когось приваблює філософське підґрунтя. І кожен самостійно шукає відповідь на питання — хто ж він, цей незвичайний Жан-Батіст-Гренуй? Геніальний злочинець, талановитий злий геній або просто нещасна людина? Чи варто домагатися дивовижними та жахливими способами любові та шани людей, якщо ти їх ненавидиш? Адже тоді, досягнувши мети, не маєш жодного задоволення... На сторінці ви можете завантажити книгу Парфуми. Історія одного вбивці в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Парфуми. Історія одного вбивці належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Патрік Зюскінд повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Парфуми. Історія одного вбивці - Патрік Зюскінд
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юрій
Юрій
15 серпня 2024 20:55
"Парфуми. Історія одного вбивці" Патріка Зюскінда – це захоплююча й водночас жахлива оповідь про одержимість і пошук ідеального аромату. Автор майстерно створює атмосферу XVIII століття, занурюючи читача у світ запахів і таємниць. Ця книга викликає глибокі роздуми про природу мистецтва, людську сутність і цінність життя.
Правовласникам