Книги » Новинки » Солодке життя
Солодке життя
Fb2

Книга Солодке життя Роман Малиновський скачать fb2

Назва: Електронна книга Солодке життя
ISBN: 978-617-8024-18-5
Мова: Українська
Видавництво: Meridian Czernowitz
Кількість сторінок: 176
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Солодке життя fb2

Короткий зміст книги Солодке життя - Роман Малиновський

«Солодке життя» — збірка оповідань, об’єднаних настроєм та сюжетними спіралями.
У «Двадцяти п’яти днях» Лука сідає в крісло перукарки в еміґрантському кварталі Берліна. Вони говорять різними мовами, і єдиний спосіб порозумітися— жести та доторки. Їхня внутрішня мова веде їх за собою, аж поки настає двадцять п’ятий день.
У «Каїрському експресі» Давид подорожує трансконтинентальним потягом і везе до кінцевої станції таємний вантаж. Проте комфортний перебіг цієї мандрівки під загрозою.
У «Списанні» дівчина отримує термінове завдання. «Зрештою, кому ще могли довірити цю справу»,— думає вона, почувши наказ. Щоб виконати його, вона йде на зустріч із Теракотовим.
Тринадцять історій, які нуртують внутрішніми драмами, переживаннями, пристрастю, люттю, обожнюванням. Оповідання мироточать смаками — солодкими і не тільки. Вони кінематографічні: читаючи, ви наче відчуватимете простір фізично — тканини, кольори, відтінки, поверхні. Ця книжка повна загадковості та грайливості, тривоги, але й повітряної легкості. «Солодке життя» запрошує до гри, до подорожі літаками і потягами, кімнатами і будинками, мегаполісами і континентами. Закликає до мандрівки безмежним, неохопним космосом людської природи. Довіритесь героям — вони стануть вашими провідниками і вкажуть шлях у вигадливому лабіринті історій. На сторінці ви можете завантажити книгу Солодке життя в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Солодке життя належить до жанру Книги оповідання та короткі історії. Електронна книга автора Роман Малиновський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Солодке життя - Роман Малиновський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
15 серпня 2024 22:00
«Солодке життя» Романа Малиновського – це захоплююча подорож у світ людських емоцій та взаємин. Автор майстерно переплітає іронію з глибокими роздумами про життя, залишаючи читача з відчуттям, що кожен момент вартий уваги. Рекомендую цю книгу всім, хто цінує якісну прозу і тонкий гумор.
Правовласникам