Книги » Новинки » Щось зі мною не так
Щось зі мною не так
Fb2

Книга Щось зі мною не так Андрій Любка скачать fb2

Назва: Електронна книга Щось зі мною не так
ISBN: 978-617-8024-21-5
Мова: Українська
Видавництво: Meridian Czernowitz
Кількість сторінок: 256
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Щось зі мною не так fb2

Короткий зміст книги Щось зі мною не так - Андрій Любка

Це книжка пригод і настроїв, реальних історій і автобіографічних вигадок, універсальний порадник і атлас туристичних маршрутів. У цих текстах свідки Єгови п’ють коньяк, Мілан Кундера опиняється в басейні, а водії «мерседесів-спринтерів» женуться за каретами швидкої допомоги. Словом, абсурдно, зате пізнавально, часом меланхолійно, але частіше кумедно.
Всім, кому сподобалися попередні збірки автора «Спати з жінками» і «Саудаде», слід налаштуватися на писання захоплених відгуків у своїх соціальних мережах. Автор обіцяє їх лайкати. На сторінці ви можете завантажити книгу Щось зі мною не так в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Щось зі мною не так належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Андрій Любка повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Щось зі мною не так - Андрій Любка
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
15 серпня 2024 22:33
Книга "Щось зі мною не так" Андрія Любки вражає своїм глибоким психологічним змістом та чесністю. Автор майстерно досліджує тонкі нюанси людських переживань, створюючи атмосферу, в якій кожен може впізнати себе. Це твір, який залишає слід у серці та змушує задуматися про власні внутрішні конфлікти.
Правовласникам