Книги » Новинки » Космокоти. Марсіанські хроніки Мурка Мняуска
Космокоти. Марсіанські хроніки Мурка Мняуска
Fb2

Книга Космокоти. Марсіанські хроніки Мурка Мняуска Юлія Ілюха скачать fb2

Назва: Електронна книга Космокоти. Марсіанські хроніки Мурка Мняуска
ISBN: 978-617-614-282-9
Мова: Українська
Видавництво: Чорні Вівці
Кількість сторінок: 112
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Космокоти. Марсіанські хроніки Мурка Мняуска fb2

Короткий зміст книги Космокоти. Марсіанські хроніки Мурка Мняуска - Юлія Ілюха

День, коли пухнастий котик Мурко побачив по телевізору відомого винахідника Ілона Маска, перевернув життя звичайного домашнього улюбленця догори дриґом. Відтепер він доброволець Мурко Мняуск, і його найбільша мрія — полетіти на Марс!
Чи вдасться Муркові зустрітися з Ілоном Маском, щоб стати першим у світі котиком-марсонавтом, та чи відкриє йому свою головну таємницю червона планета? На сторінці ви можете завантажити книгу Космокоти. Марсіанські хроніки Мурка Мняуска в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Космокоти. Марсіанські хроніки Мурка Мняуска належить до жанру Пригодницькі романи для дітей. Електронна книга автора Юлія Ілюха повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Космокоти. Марсіанські хроніки Мурка Мняуска - Юлія Ілюха
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Володимир
Володимир
16 серпня 2024 02:55
"Космокоти. Марсіанські хроніки Мурка Мняуска" Юлії Ілюхи - це чарівна та веселка книга, яка з легкістю переносить читача у захоплюючий космічний світ. Дотепний гумор і яскраві персонажі роблять цю історію незабутньою та цікавою для читачів усіх вікових категорій. Рекомендується тим, хто любить фантастику і котів!
Правовласникам