Книги » Новинки » Коротка історія технологій, або Як зрозуміти свій ґаджет
Коротка історія технологій, або Як зрозуміти свій ґаджет
Fb2

Книга Коротка історія технологій, або Як зрозуміти свій ґаджет Андрій Тужиков скачать fb2

Назва: Електронна книга Коротка історія технологій, або Як зрозуміти свій ґаджет
ISBN: 978-617-614-210-2
Мова: Українська
Видавництво: Чорні Вівці
Кількість сторінок: 112
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Коротка історія технологій, або Як зрозуміти свій ґаджет fb2

Короткий зміст книги Коротка історія технологій, або Як зрозуміти свій ґаджет - Андрій Тужиков

Для більшості людей те, що відбувається під корпусом смартфона – справжнісінька «магія». Завдяки цій книзі ви зрозумієте, як працює ця «магія».
Штучний інтелект, нейроінтерфейс, біткоїни, «розумний» будинок, Інтернет речей – історія цих ідей розпочалася дуже давно, коли людство вирішило спростити собі життя і навчитися швидше рахувати та зберігати багато інформації. У цій книзі ми пройдемо цей шлях знову – від азбуки Морзе та радіохвиль до сучасного смартфона у вашій кишені, який має достатньо потужності, щоб спокійно керувати кількома космічними місіями. На сторінці ви можете завантажити книгу Коротка історія технологій, або Як зрозуміти свій ґаджет в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Коротка історія технологій, або Як зрозуміти свій ґаджет належить до жанру Дитячі книги про комп'ютери та технології. Електронна книга автора Андрій Тужиков повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Коротка історія технологій, або Як зрозуміти свій ґаджет - Андрій Тужиков
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Сергій
Сергій
16 серпня 2024 05:33
Книга Андрія Тужикова "Коротка історія технологій, або Як зрозуміти свій ґаджет" — це захоплюючий шлях у світ сучасних технологій, де автор майстерно пояснює складні концепції простими словами. Читання цієї книги не лише розширює кругозір, а й допомагає краще зрозуміти, як працюють наші щоденні ґаджети. Рекомендую всім, хто прагне дізнатися більше про світ технологій!
Правовласникам