Книги » Новинки » Диводрім і Піжамна Пані
Диводрім і Піжамна Пані
Fb2

Книга Диводрім і Піжамна Пані Іра Бова скачать fb2

Автор: Іра Бова
Назва: Електронна книга Диводрім і Піжамна Пані
ISBN: 978-617-614-295-9
Мова: Українська
Видавництво: Чорні Вівці
Кількість сторінок: 32
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Диводрім і Піжамна Пані fb2

Короткий зміст книги Диводрім і Піжамна Пані - Іра Бова

Батьки маленької Ясі поїхали у справах. Дівчинка не хоче лягати спати, бо дуже за ними сумує. Щоб онука заснула, дідусь пригадує легенду зі свого дитинства про чарівника Диводріма, який уміє літати, бути невидимим і навіть здійснювати потаємні бажання. Але познайомитися з ним можна тільки уві сні.
Яке бажання загадає Яся? Куди помандрують вони з Диводрімом? І як дізнатися, чи все це насправді? На сторінці ви можете завантажити книгу Диводрім і Піжамна Пані в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Диводрім і Піжамна Пані належить до жанру Дитячі казки і міфи. Електронна книга автора Іра Бова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Диводрім і Піжамна Пані - Іра Бова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дмитро
Дмитро
16 серпня 2024 06:22
"Диводрім і Піжамна Пані" Іри Бови - це чарівна історія, яка захоплює з перших сторінок. Авторка майстерно поєднує фантазію та реальність, створюючи незабутні образи та емоції. Ця книга стане чудовим супутником для дітей і дорослих, які прагнуть відчути магію сну та дружби.
Правовласникам