Книги » Новинки » Флоуформи. Ритмічна сила води
Флоуформи. Ритмічна сила води
Fb2

Книга Флоуформи. Ритмічна сила води Джон Вілкс скачать fb2

Назва: Електронна книга Флоуформи. Ритмічна сила води
ISBN: 978-617-7314-76-8
Мова: Українська
Видавництво: Наірі
Кількість сторінок: 240
Рік видання: 2023
Формат: Електронна

Скачать Флоуформи. Ритмічна сила води fb2

Короткий зміст книги Флоуформи. Ритмічна сила води - Джон Вілкс

Працюючи зі своїм дивовижним винаходом флоуформи, Джон Вілкс розкрив приховані секрети світу води і водночас створив прекрасну форму – витвір мистецтва.
Перед ним було завдання провести дослідження води та її зв’язку з особливими поверхнями, які можна описати математично, в аспекті їхнього можливого впливу на воду. Вода та поверхня нерозривно пов’язані між собою. Вода завжди рухається по поверхні й через короткий чи довгий час, залежно від ерозійних властивостей матеріалу, впливає на форму цих поверхонь. Вода в русі також завжди має схильність створювати велике різноманіття поверхонь у собі, проте на них може впливати стан води. В умовах життя рух води відіграє головну роль у формотворчих процесах. І справді, будь-який процес формування фізичного у певній часовій точці має рідкий стан.
Вперше повністю розкриті в цій книжці, його дослідження мають надзвичайне значення для таких актуальних сфер, як сільське господарство та іригація, виробництво та переробка продуктів харчування, водопідготовчі та переробні процеси, продукція для здоров’я та косметична продукція. На сторінці ви можете завантажити книгу Флоуформи. Ритмічна сила води в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Флоуформи. Ритмічна сила води належить до жанру Природничонаукові основи сільського господарства. Електронна книга автора Джон Вілкс повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Флоуформи. Ритмічна сила води - Джон Вілкс
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Павло
Павло
16 серпня 2024 09:00
"Флоуформи. Ритмічна сила води" Джона Вілкса — це захоплююча книга, яка майстерно поєднує науку і мистецтво, розкриваючи магію води та її вплив на природні та архітектурні форми. Автор вражає глибиною досліджень та поетичністю викладу, що робить читання неймовірно захоплюючим. Рекомендується всім, хто цікавиться природою та дизайном!
Правовласникам