Книги » Новинки » Після 24-го
Після 24-го
Fb2

Книга Після 24-го Владислав Івченко скачать fb2

Назва: Електронна книга Після 24-го
ISBN: 978-617-7960-90-3
Мова: Українська
Видавництво: Віхола
Кількість сторінок: 360
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Після 24-го fb2

Короткий зміст книги Після 24-го - Владислав Івченко

«Я вибачаюся, але війна почалась».
З таких слів для письменника Владислава Івченка почалося 24 лютого. День, коли життя змінилося назавжди. Вже в черзі до військкомату він усвідомив, що у нього тепер є власна історія про початок війни. «У моєї бабусі була така, у моїх батьків – не було, і я був певен, що не буде і в мене».
«Після 24-го» – це добірка оповідань та ритмізованої прози про війну, фіксація того, що ми пережили і переживаємо зараз. Про тих, хто готовий померти за свободу, і тих, хто готовий виживати будь-якою ціною, про коханців та закоханих, про втрати, такі гіркі, що хочеться вити від болю, і про сміх, який тримає при здоровому глузді. Про зраду і страх, про тих, хто в тилу, і тих, хто на фронті. Щось узяте з життя, щось — вигадане. Попереджаю: дуже часто те, що здаватиметься вам реальною історією, виявиться вигадкою, і навпаки. Автор не намагається зараз відрефлексувати все, що відбувається, чи дати відповіді на всі ті питання, які у нас виникли після 24-го, бо, зрештою, це й неможливо в наш час. Попри це література – все ж надійний спосіб проговорити і приборкати свої страхи, як і поповнити запаси ненависті, яка нам ще знадобиться для перемоги.  На сторінці ви можете завантажити книгу Після 24-го в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Після 24-го належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Владислав Івченко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Після 24-го - Владислав Івченко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марія
Марія
16 серпня 2024 15:00
"Після 24-го" Владислава Івченка - це глибока і зворушлива історія, яка відображає складнощі та виклики, з якими стикається українське суспільство після важливих політичних подій. Автор майстерно поєднує емоційність з соціальними реаліями, що робить цю книгу актуальною та надихаючою. Рекомендується всім, хто цікавиться сучасною українською літературою та історією.
Правовласникам