Книги » Новинки » Повільне горіння
Повільне горіння
Fb2

Книга Повільне горіння Пола Гоукінз скачать fb2

Назва: Електронна книга Повільне горіння
ISBN: 978-617-12-9597-1
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Кількість сторінок: 320
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Повільне горіння fb2

Короткий зміст книги Повільне горіння - Пола Гоукінз

Лора багато разів була підсудною. Її вважають небезпечною та неадекватною. А вона повсякчас бачить перед собою світло фар та обличчя материного коханця... Чому вона досі пам’ятає це?
Міріам стала свідком того, як Лора покидала місце злочину зі слідами крові на одязі. Проте життя навчило Міріам не довіряти побаченому. Бо інколи людина просто опиняється не в тому місці не в той час. Як її мертва подруга...
Карла й досі не оговталася від жорстокого вбивства племінника. Вона переконана: на зло здатен кожен. І ладна на все, аби довести цю істину.
Три жінки. Один убивця. На сторінці ви можете завантажити книгу Повільне горіння в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Повільне горіння належить до жанру Психологічний трилер. Електронна книга автора Пола Гоукінз повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Повільне горіння - Пола Гоукінз
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Сергій
Сергій
16 серпня 2024 16:33
"Повільне горіння" Пола Гоукінза — це напружений трилер, який майстерно грає на емоціях і створює атмосферу загадки. Автор вміло переплітає долі персонажів, поступово розкриваючи їхні секрети, що тримає в напрузі до останньої сторінки. Книга залишає після себе глибокий слід і спонукає до роздумів про людські стосунки і таємниці, які можуть руйнувати життя.
Правовласникам