Книги » Новинки » Задзеркалля
Задзеркалля
Fb2

Книга Задзеркалля Керол Джонстон скачать fb2

Назва: Електронна книга Задзеркалля
ISBN: 978-617-12-9645-9
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Кількість сторінок: 384
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Задзеркалля fb2

Короткий зміст книги Задзеркалля - Керол Джонстон

Це історія про світ по той бік дзеркала. Світ, створений двома сестрами-близнючками — Кет і Ель. Маленький всесвіт у власному будинку, сховище вигаданих піратських кораблів, клоунів та чаклунок. Десять років по тому одна з сестер має повернутися у цей світ...
Коли вже доросла Ель зникає, Кет вирушає на її пошуки. Вона має знову ступити на поріг величезного, сповненого примар та дитячих кошмарів будинку, в якому сестри виросли. Хтось залишає Кет підказки. Хтось, кому відомо, що світ їхнього дитинства — це фікція. Вигадка, в якій дві маленькі сестрички хотіли сховатися від цілком реального насильства. Тоді, давно, вони дивом зуміли врятуватися. Тепер уже Кет має врятувати сестру. Але від кого? Хто цей монстр, що виліз із-під ліжка їхніх дитячих спогадів? Кет має пригадати те, що колись сталося в стінах будинку. На сторінці ви можете завантажити книгу Задзеркалля в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Задзеркалля належить до жанру Психологічний трилер. Електронна книга автора Керол Джонстон повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Задзеркалля - Керол Джонстон
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ірина
Ірина
16 серпня 2024 16:44
"Задзеркалля" Керол Джонстон — це захоплююча подорож у дивовижний світ, де реальність переплітається з фантазією. Автор майстерно створює атмосферу таємничості, тримаючи читача в напрузі до останньої сторінки. Ця книга залишає незабутнє враження та спонукає до роздумів про межі між світами.
Правовласникам