Книги » Новинки » Коли за вікнами зміни
Коли за вікнами зміни
Fb2

Книга Коли за вікнами зміни Іван Верстюк скачать fb2

Назва: Електронна книга Коли за вікнами зміни
ISBN: 978-617-8107-51-2
Мова: Українська
Видавництво: Yakaboo Publishing
Кількість сторінок: 264
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Коли за вікнами зміни fb2

Короткий зміст книги Коли за вікнами зміни - Іван Верстюк

Україна, як і більшість інших країн, проходила і проходить через період змін, причому робить це доволі інтенсивно. Ці стрімкі зміни й відображені в нотатках автора. У них політико-бізнесовий рівень життя перетинається з людським виміром, а емоції та мрії — зі щоденним плином справ.
Ця книжка — про «зрозуміти». Усі ми намагаємося зрозуміти якісь проблеми навколо нас, якісь події, а завданням автора стало зрозуміти свою країну. Війна виявилася тим екзистенційним виміром, який показав Україну такою, якою ми її ще не бачили. Він задав ту тональність змін, яка фіналізує всі попередні роки спроб щось змінити. Зрозуміти цей вимір теж важливо — і тому на потік рефлексій про Україну кінця 2010-х накладаються думки про Україну сьогоднішню, Україну в стані війни. Зараз саме час для усіх нас зрозуміти країну, в якій ми живемо. На сторінці ви можете завантажити книгу Коли за вікнами зміни в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Коли за вікнами зміни належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Іван Верстюк повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Коли за вікнами зміни - Іван Верстюк
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Богдан
Богдан
16 серпня 2024 19:00
"Коли за вікнами зміни" Івана Верстюка — це глибокий і проникливий твір, який сплітає особисті переживання автора з соціально-політичними трансформаціями в Україні. Його стиль вражає щирістю та емоційністю, що дозволяє читачеві відчути всю тяжкість і красу часу змін. Книга залишає по собі глибокий слід, спонукаючи до роздумів про ідентичність і майбутнє.
Правовласникам