Книги » Новинки » Шлюбні ігрища жаб
Шлюбні ігрища жаб
Fb2

Книга Шлюбні ігрища жаб Андрій Кокотюха скачать fb2

Назва: Електронна книга Шлюбні ігрища жаб
ISBN: 978-966-10-6197-1
Мова: Українська
Видавництво: Навчальна книга - Богдан
Кількість сторінок: 192
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Шлюбні ігрища жаб fb2

Короткий зміст книги Шлюбні ігрища жаб - Андрій Кокотюха

1991 рік, спекотне літо. Семеро молодиків раптом отримують шанс швидко розбагатіти. На кону — один мільйон, гроші допоможуть кожному з них вирішити власні проблеми. Кожен готовий ризикувати, на карту поставлено все, так щастить лише раз у житті. Заволодіти мільйоном виявилося навіть легше, ніж ці дилетанти собі уявляли. Тепер найважче — розділити скарб. А тим часом пограбовані почали на молодих недосвідчених грабіжників справжнє полювання. Чи вдасться врятуватися, якщо не можеш безпечно повернутися спиною до свого товариша по нещастю...
У середині 1990-х літературний дебют «Шлюбні ігрища жаб» відразу викликав неоднозначну реакцію в українському літературному середовищі. Що й зробило дебютанта Андрія Кокотюху знаменитим. Нова редакція роману доповнена післямовою про історію створення книги та її пригоди після публікації. А також є оригінальним документом епохи, котру відчув та зафіксував автор і деякі прикрі ознаки якої в нашому сьогоденні досі проявляються. На сторінці ви можете завантажити книгу Шлюбні ігрища жаб в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Шлюбні ігрища жаб належить до жанру Книжки. Електронна книга автора Андрій Кокотюха повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Шлюбні ігрища жаб - Андрій Кокотюха
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ірина
Ірина
16 серпня 2024 19:44
«Шлюбні ігрища жаб» Андрія Кокотюхи - це захоплюючий роман, що майстерно поєднує елементи детективу та соціальної драми. Автор вражає дотепним стилем та глибоким аналізом людських відносин, що робить історію не лише entertaining, але й повчальною. Рекомендую всім, хто цінує якісну українську прозу!
Правовласникам