Книги » Новинки » Останній контракт
Останній контракт
Fb2

Книга Останній контракт Андрій Кокотюха скачать fb2

Назва: Електронна книга Останній контракт
ISBN: 978-966-10-5491-1
Мова: Українська
Видавництво: Навчальна книга - Богдан
Кількість сторінок: 192
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Останній контракт fb2

Короткий зміст книги Останній контракт - Андрій Кокотюха

Київський «авторитет» наймає двох професійних убивць — Антона й Віту — виконати замовлення на ліквідацію непоступливого бізнесмена у Сполучених Штатах. Пара майстерно «розв’язує» проблему, однак лише імітує загибель товстосума. Коли замовники-мафіозі дізнаються про це, професійні «мисливці» самі опиняються в ролі дичини, на яку полюють. Застосовуючи всю свою винахідливість, кмітливість і зухвалість, головні герої розправляються із переслідувачами, але й самі зазнають утрат...
Для шанувальників детективного жанру.
Книжка доступна у додатку Yakaboo для безкоштовного читання у бібліотеці "ПриватБанк". На сторінці ви можете завантажити книгу Останній контракт в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Останній контракт належить до жанру Поліцейський детектив. Електронна книга автора Андрій Кокотюха повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Останній контракт - Андрій Кокотюха
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Софія
Софія
17 серпня 2024 01:55
"Останній контракт" Андрія Кокотюхи вражає захоплюючим сюжетом та майстерно прописаними персонажами. Автор вміло поєднує детективні елементи з психологічними аспектами, що робить книгу динамічною та інтригуючою. Читання цієї історії залишає після себе глибокі роздуми про моральність і вибір.
Правовласникам