Книги » Новинки » Сорок і чотири
Сорок і чотири
Fb2

Книга Сорок і чотири Кшиштоф Пискорський скачать fb2

Назва: Електронна книга Сорок і чотири
ISBN: 978-966-10-6808-6
Мова: Українська
Видавництво: Навчальна книга - Богдан
Кількість сторінок: 504
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Сорок і чотири fb2

Короткий зміст книги Сорок і чотири - Кшиштоф Пискорський

Таємнича й елегантна молода жінка Еліза Змієвська вирушає в довгу й небезпечну подорож морем, суходолом, переходами між паралельними світами до стімпанкового Лондона сорокових років XIX століття, щоб виконати завдання польського підпілля — застрелити зрадника, винахідника й мільярдера Конрада Залуського, конструктора незвичайних ґаджетів і літальних апаратів, що використовують енергію вакууму. У карколомній мандрівці її супроводжують тетигон Кса’ру та жива відрубана голова британського ученого Томаса Мітчела. Цій трійці доведеться з усією метикуватістю, відвагою та жертовністю протистояти усілякому злу, а насамперед його концентрованому втіленню — мерзенній російській імперії, котра задля своїх брудних цілей ладна знищити усе людство.
Дія роману відбувається в 1844 році в альтернативній реальності, в якій людство відкрило можливості ефіру. У творі багато істот із слов’янської міфології (очевидно, автор добре знається на ній). Жанр — стимпанк, а точніше етерпанк, оскільки в представленому світі герої використовують не пару, а силу вакуумної енергії, яку в романі називають ефіром.
Книга побачила світ 2016 року, а 2017-го виборола найважливіші польські літературні нагороди в галузі фентезі: літературну премію ім. Єжи Жулавського та Януша Зайдля. На сторінці ви можете завантажити книгу Сорок і чотири в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Сорок і чотири належить до жанру Книжки. Електронна книга автора Кшиштоф Пискорський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Сорок і чотири - Кшиштоф Пискорський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Андрій
Андрій
17 серпня 2024 07:33
"Сорок і чотири" Кшиштофа Пискорського — це глибока і емоційна історія, яка порушує важливі питання про людські стосунки, втрати та пошуки ідентичності. Автор майстерно переплітає реальність з елементами фантастики, створюючи унікальну атмосферу, що змушує задуматися про сенс життя. Книга залишає незабутнє враження і спонукає до роздумів ще довго після прочитання.
Правовласникам