Книги » Новинки » Кров Крихдему
Кров Крихдему
Fb2

Книга Кров Крихдему Андрій Гулкевич скачать fb2

Назва: Електронна книга Кров Крихдему
ISBN: 978-966-10-6018-9
Мова: Українська
Видавництво: Навчальна книга - Богдан
Кількість сторінок: 472
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Кров Крихдему fb2

Короткий зміст книги Кров Крихдему - Андрій Гулкевич

Зі здобуттям Аргату кривава війна не завершилася. З Півночі розпочав похід на Крихдем старий ворог, котрий давно чекав нагоди проявити свою силу. Дейлар долучився до війська принца Дунстана — спадкоємця престолу Крихдему. Дві великі армії зійшлися на полі битви, покликаної вирішити долю всього Весперу. Тож від дій героїв залежить подальший хід історії, котрій достатньо невеликого зміщення, щоб усе змести або залишити неушкодженим.
Водночас, у герцоґстві Монтені розгорівся конфлікт між жорстоким вельможею та несправедливо ображеними ним простими селянами та іншими знедоленими. У проміжку між кривавими боями Дейлар ледь не стає жертвою підступу, знаходить нових друзів та намагається осягнути таємниці давньої магії. На сторінці ви можете завантажити книгу Кров Крихдему в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Кров Крихдему належить до жанру Фентезі Меча і Магії. Електронна книга автора Андрій Гулкевич повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Кров Крихдему - Андрій Гулкевич
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дмитро
Дмитро
17 серпня 2024 12:33
"Кров Крихдему" Андрія Гулкевича - це захоплюючий роман, що майстерно поєднує елементи фентезі та драми. Автор створює яскраві образи персонажів і густу атмосферу, яка затягує читача з перших сторінок. Книга спонукає задуматися про глибокі питання добра і зла, залишаючи після себе важливі роздуми.
Правовласникам