Книги » Новинки » Біле Ікло
Біле Ікло
Fb2

Книга Біле Ікло Джек Лондон скачать fb2

Назва: Електронна книга Біле Ікло
Мова: Українська
Видавництво: Навчальна книга - Богдан
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Біле Ікло fb2

Короткий зміст книги Біле Ікло - Джек Лондон

У повісті «біле ікло» видатного американського письменника йдеться про вовченя Біле Ікло, про його життя в лісі та поміж людей.
Не менш цікавими та захоплюючими є й інші твори Джека Лондона, в яких він розповідає про людські безкорисливість і дружбу, мужність і самовідданість, героїзм і гідність.
Для широкого кола читачів. На сторінці ви можете завантажити книгу Біле Ікло в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Біле Ікло належить до жанру Класика дитячої літератури. Електронна книга автора Джек Лондон повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Біле Ікло - Джек Лондон
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олена
Олена
17 серпня 2024 12:44
"Біле Ікло" Джека Лондона — це захоплююча історія про виживання, дружбу та вірність, в якій майстерно зображено боротьбу тварини за місце в світі людей. Книга вражає глибиною емоцій та порушує важливі питання про природу і цивілізацію. Лондон вміло переносить читача у дикий північний світ, змушуючи співпереживати герою до останньої сторінки.
Правовласникам